Beoordelingen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 18 reviews
by Marissa Casals on Aako
Job well done!

I highly recommend Marcel! Hij is betrouwbaar, efficient, vakkundig, en hij is altijd vriendelijk en vrolijk. Hij heeft mij een paar keer geholpen met mijn rioolering, verstopping, en reparatie van mijn toilet. En ik heb hierna nooit meer problemen mee gehad. Dank je wel!

by Fam. Sanders on Aako
Ontstopping

Al jaren maken wij gebruik van de dienstverlening van AAKO. De service laat zich kenmerken door een klant- en oplossingsgerichte benadering. Marcel is correct, doortastend, vriendelijk en zorgvuldig. Wederom heel veel dank voor het ontstoppen.

by Roy on Aako

Last van een verstopte afvoer in de keuken.
Vriendelijk mensen die je snel en netjes helpen voor een nette prijs.

Nogmaals dank voor jullie snelle en perfecte service!

by Fons Weber on Aako

Lekkage in riool werd er snel een noodreparatie uitgevoerd en kreeg een hint voor de verzekering.
Marcel verder niet meer nodig, de verzekering regelt nu alles. Leuke man, die Marcel, met een leuke babbel.

by Anita Sieljes on Aako

Prima service. Hardstikke bedankt Marcel.

by Peter Hulshorst on Aako

Gebeld voor een verstopte riolering, deze verstopping is snel verholpen door AAKO. Echter door ervaring van AAKO leek er iets niet te kloppen in de riolering dus is de inspectiecamera er bijgehaald.
Hieruit bleek dat het glasvezelbedrijf de glasvezelkabel dwars door de rioleringsbuis heeft geschoten (gewoon pech uiteraard).
AAKO heeft hier direct snel werk van gemaakt en contact opgenomen met het glasvezelbedrijf welke dezelfde middag nog alles heeft gerepareerd op hun kosten inclusief de ontstoppingskosten.
Ik heb zelf niets hoeven te regelen of betalen, uitstekende service!

by Fam. Wolters on Aako
Vakman met jaren praktijk ervaring!

Vakman denkt met je mee. Ontstoppen was niet nodig. Probleem was al opgelost.

by Agnes on Aako

Gebeld i.v.m. een lekkende kraan. Goed bereikbaar, kwam netjes volgens afspraak. Heel eerlijk en goed advies gekregen! Zeer aan te raden!

by mw on Aako

Gebeld rond 1600, 16.20 was hij er al. Na de standaard behandelingen was de conclusie dat het ernstiger was en onder de vloer moest om gootsteen ontstopping op te lossen. Groot en professioneel gereedschap kwam eraan te pas. Om 1800 is hij vertrokken en de klant zeer happy achter gelaten ....en de prijs is echt 500% meegevallen. Voor mij nooit een ander meer dan aako. Dikke pluim!!!

by William Lodewijks on Aako
Perfecte service!

Ontzettend tevreden, snel geholpen en prima service! Erg aardige mensen die voor je klaar staan. Prijs kwaliteit verhouding subliem.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»