Ontstoppen van een dakafvoer

Een verstopte regenpijp of dakafvoer is vaak een gevolg van achterstalligonderhoud aan de woning.

Wie één keer per jaar zijn dakgoot reinigt zal weinig last hebben van een verstopte hemelwaterafvoer.Vroeger stopten we boven in de pijp een bolrooster om de regenpijp te beschermen tegen blad. Dat blad veroorzaakte meestal de verstopping. Het bolrooster zelf had ook zijn nadelen, het blad bleef vaak hangen rond het rooster met gevolg dat je het bolrooster steeds moest reinigen. De betere oplossing is om een loofafscheider te plaatsen. Nog mooier zijn rollen kunstofgaas die wij eenvoudig plaatsen in de dakgoot. Het blad kan de goot niet meer in het blijft op het gaas liggen en waait vervolgens gewoon op de grond.

Wij hebben genoeg middelen om er voor te zorgen dat de dakgoot niet meer vol kan raken met blad.

Als de dakgoot geen blad meer in de regenpijp laat vallen, zult u ook geen verstopping meer hebben in deze pijp. Zit uw hemel waterpijp /regenpijp toch verstopt dan belt u gewoon AAKO ontstoppingsservice.

Wij hebben alle middelen om deze pijp weer vrij te maken. Mocht het tegenvallen dan kunnen wij zelfs boven de grond zien waar deze pijp loopt en de verstopping opgraven en oplossen.

Onze monteurs leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.