Lekkage in het keukenkastje

Lekkage in het keukenkastje.

Lekkage in het keukenkastje komt vaak doordat de keukenafvoer verstopt is geraakt, als er dan een boiler in dat kastje staat stroomt het water van de wasbak uit de boiler afvoer. Het is raadzaam om de vaatwasser ook niet te gebruiken, deze komt dikwijls uit op dezelfde leiding. Voorkom dat er water in uw keukenkastje blijft staan want de meeste keukenkastjes zijn van spaanderplaat, dit zuigt water op, zet uit en u hebt onherstelbare schade.

Zelf ontstoppen

Plaag u zelf niet door allerlei ontstoppingsmiddelen te kopen en te proberen. Als u dit toch doet lees dan eerst de beschrijving dit voorkomt schade. Pas op met een zuur op een roestvrijstalen aanrecht dat bijt namelijk zwart uit. Pas op met een NaOH groep (loog) dit bijt op uw parketvloer het bijt op uw huid en uw kleren gaan stuk. Meng nooit ontstoppingsmiddelen dat is erg gevaarlijk.

Dan hebben we natuurlijk nog de trekveer. Een trekveer is gemaakt om aan te trekken en niet om te ontstoppen.

Ook heb je nog de ontstoppingsveer van een bouwmarkt aan de ene kant een worm vormpje en aan de andere kant een (handig) draai mechanisme. Wees verstandig en probeer hem in de winkel eerst uit. Ik zie ze vaak liggen in de tuin bij de klant, de manier van opbergen getuigt van het vele werk plezier dat men er aan heeft beleeft. Dat ik dan toch nog moet komen komt door het niet bereikte resultaat

Ontstoppingsbedrijven werken niet met ontstoppingsmiddelen, en ook niet met trekveren of met veren van een bouwmarkt. De reden is dat het niet helpt. De goedkoopste veer die ik heb kost 150 euro en die houdt er niet van om in een sterkzuur of loog te badderen.

Contact

Plaag u zelf niet en bel AAKO-ontstoppingsservice. Wij werken met plezier.
Bel  06 54 36 68 99 of mail naar info@deontstopper.nl en u wordt getuige van onze professionele werkwijze.