Doucheafvoer verstopt

Als je merkt tijdens het douchen dat het water langzamer weg loopt, dan wordt het tijd dat het douchputje schoon wordt gemaakt. Als dat niet help zitten er vaak haar en zeepresten in de afvoerbuis verder op in de leiding.

De eerste stap die men dan vaak zet is dat men een bus ontstoppingsmiddel koopt.  Persoonlijk heb ik hier nog nooit resultaat mee gehad, wel heb ik er veel ellende van gezien, doucheputjes die vervormt zijn geraakt door de warmte die was vrijgekomen en roestvrijstalen putjes die helemaal zwart zijn geworden door het sterke zuur. Men is vaak zo gefixeerd bezig dat men vergeet de beschrijving goed door te lezen. Hierdoor kunt u schade aan uw badkamer krijgen welke moeilijk is te herstellen.

Het beste kunt u AAKO ontstoppingsservice bellen. Wij maken dan een afspraak met u die u het beste uitkomt.

Er komt dan een monteur bij u die de beste oplossing in uw huis zoek. Er zijn tal van verschillende doucheputjes en de leidingen lopen in ieder huis weer anders. Ontstoppen is maatwerk.

Vaak komt het voor dat de verstopping veel verderop zit dan dat men had verwacht. Dit is voor ons geen probleem. Wij hebben alle ontstoppingstechnieken en gereedschappen bij ons in de bus. Hierdoor kunnen wij uw probleem goed en schoon oplossen.

Wilt u vakkundig, eerlijk en betrouwbare monteurs in uw huis, die rust uitstralen tijden een voor u stressvolle situatie, dan bent u bij AAKO ontstoppingsservice aan het goede adres.