Beoordelingen

Rudie Wissink

Goeie service probleem snel verholpen had ik zelf niet aan gedacht met telefoon opgelost en dat voor niks prima bedrijf geen oplichters dank u wel

Vredeveld

Nadat wij eerst giga zijn opgelicht door een malafide bedrijf die het probleem eens niet heeft opgelost heb ik contact gezocht met dit bedrijf. De eigenaar begreep volledig mijn probleem en heeft telefonisch ruim de tijd genomen om mij precies uit te leggen wat ik zelf zou kunnen doen voordat hij langs zou komen. Met zijn bruikbare tips heb ik het probleem vrij snel (kosteloos) kunnen oplossen. Ook gaf hij mij al meteen een indicatie van wat het zou kosten als hij het probleem moest verhelpen. Hier houden wij van, een eerlijk bedrijf dat meedenkt en het niet alleen maar doet om zoveel mogelijk geld binnen te harken! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Carolyn

Zeer netjes en professioneel geholpen. Ze zijn ondanks de drukte dezelfde dag nog gekomen om het probleem op te lossen. Goede service & erg betrouwbaar. Volgende keer bel ik ze zeker weer!

Willem (bekend bij eigenaar)

Zeer accuraat en deskundig aan het werk en aan de koffietafel. Want de koffietafel hoort er uiteraard bij. Zonder een bakkie kun je geen goed werk afleveren. Bijgepraat na lang niet gezien te hebben.

Helmer

Wat een TOP service, dit zie je niet veel meer, net dat stapje meer!!!! Vriendelijke mensen met hart voor hun klanten en doen er echt alles aan om het probleem snel en goed op te lossen!! Niet verder zoeken lijkt mij!!

Hollweg

Geweldige service! Kwamen snel en werkten netjes. Probleem goed opgelost en gezellige mensen!

Jacky Nijhof

Blij met de snelle reparatie van een verstopte afvoer in onze keuken. Na eerst zelf te hebben geprobeerd on het op te lossen, hadden we de moed opgegeven rond 22;00 uur ‘s avonds. Te laat om te bellen, mail gestuurd en om 7:30 uur de volgende ochtend bericht dat ze dezelfde dag wel konden komen. Om 12:00 uur was het probleem verholpen. Top!

Nelleke

Supersnelle service en zeer goed geholpen. Binnen een uur na mijn telefoontje was Marcel al aan het werk. Topservice! Bedankt!

Geert Rasing

Afvoer keuken verstopt. Zelf alles geprobeerd. Helaas niet deskundig en geen goed gereedschap. Dus Ako gebeld. Konden er met een uurtje zijn. Kwamen met 2 personen, vader en zoon. Waren toch wel even bezig, maar het probleem is weer opgelost. Na een gezellig kopje koffie en een hopelijk tot geen weerziens, zijn we zeer tevreden over dit familiebedrijf. Ik wens ze nog een hele goede toekomst.

R. Schreuder

Grrot probleem in de keuken: gootsteen verstopt. Van alles geprobeerd: sifon los .. niks; ontstopper .. niks; 2-componenten ontstopper, nacht gewacht .. niks. AAko gebeld, waren er binnen een uur. Na een half uur was het probleem opgelost. Wasbak helemaal vol loopt in één keer weg. Fantastisch!

Louis ten Vregelaar

Een prima service, goed werk en goede adviezen. Zeer naar onze tevredenheid.

Nieuwenweg

Toilet badkamer moest ontstopt worden. Ako gebeld op vrijdagmorgen. Bleek dat ze net terug waren van vakantie. Toch netjes teruggebeld dat ze het nog konden redden op het eind van de middag. Geweldig opgelost. Echte vakmensen en netjes gewerkt. Lossen de problemen op en super vakmensen. Petje af! Ze krijgen van ons een dikke 10!!

Dennis Binnendijk

Snelle service, erg vriendelijk. Ik werd super vriendelijke geholpen aan de telefoon en na dat het probleem niet opgelost kon worden door mijzelf kwamen ze dezelfde dag nog. Top bedrijf

Monique

Fantastisch super snelle service. Alles dezelfde dag opgelost. Ben reuze blij met aako

Onland

Wederom een prima dienst bewezen. Snel, schoon en zeer vakkundig uitgevoerd en opgelost. Top familliebedrijf die je het gund.

Jeroen

Vanochtend gebeld en een paar uur later is de verstopping in de badkamer al opgelost. Top!

Rob Hesselink

Snelle service. Zeer klantvriendelijk, echt vakmensen! Top dus.

Heleen

Super bedrijf, aardige mensen, goed werk geleverd. Na nog een klein mankementje binnen het uur weer bij mij terug. Snel verholpen, ben zeer tevreden.

Petra

Deze heren leveren goed werk. Ze werken hard en netjes. Ze gaan door tot ze de oorzaak hebben gevonden. Lossen de problemen goed op dankzij jarenlange ervaring. Ook nog voor een goede prijs. Echte Toppers!!!

Marijke

Super bedrijf! Aardige mannen, snel, heel doelgericht en voor een prima prijs. Top!

A v d Meijs

ik ben al jaren heel tevreden over vader en zonen(toen nog Jochies).vakmensen en afspraken komen ze na

Rene ter Beke

Aako heeft deze week een verstopte wc ontstopt. Dit gebeurde snel en vakkundig. Ik kan Aako zondermeer aanbevelen.

Riza

Klantvriendelijk, super handige tips gegeven. En heeft me veel geld besparen. Al met al een top bedrijf

Raoul Ferenschild

Top service. Vriendelijk, vakkundig en netjes. Leuk familiebedrijf uit Hengelo.

Ronald de Haan

Aako Ontstoppingsservice gebeld i.v.m. lekkage toiletafvoer. Dhr. Kuiper gaf te kennen dat het dezelfde dag waarschijnlijk niet zou lukken i.v.m. drukke werkzaamheden; afspraak gemaakt voor de volgende dag. Tot mijn verbazing stond Aako dezelfde avond, m.a.w. "ver na kantoortijd", toch aan de deur! Lekkage vakkundig verholpen. Dit zegt alles over de betrokkenheid van dit bedrijf bij haar klanten. Een echte aanrader, hulde. Een beoordeling van 10 sterren zou ook niet misstaan.

Y. vd Hooven

Aako gebeld i.v.m verstopte afvoer keuken. Probleem is deskundig aangepakt en daarbij erg plezierig in de omgang. Echte vakmensen

Van der Berg

Ik ben zeer tevreden over het werk dat ze bij mijn moeder gedaan hebben. Zeer goed kontakt en houden zich aan de afspraken.

Ineke Rallatou

Zeer goede service en vriendelijk zijn tot drie terug gekomen en het probleem goed gemaakt met zeer veel geduld een goed en betrouwbaar familie bedrijf zeker top top!!!!

S. Gungor

Aako gebeld i.v.m. verstopte afvoer wastafel badkamer. Met 2 uurtjes waren ze er al. De klus was snel geklaard. Vriendelijke bekwame mensen. Top!

Gerrit van de Vegte

Ik had ze op zaterdag nodig. Ik kende ze al omdat ze altijd goed werk gedaan hebben. Tijdens het telefoontje waarschuwde de man mij dat ik in een hoog tarief zat en of ik tot maandag kon wachten. Ik vond dat ze moesten komen. En hij heeft een grote klus gehad en heeft het geweldig opgelost. In jaren loopt het water weer normaal weg. En heel vriendelijk en nemen de tijd. bedankt.

Smit

Geweldige service. Gebeld en al binnen een uur was de monteur er al om de verstopte drainage onder onze woning schoon te spoelen. Hij hielp bovendien met het vervangen van de dompelpomp. Al met al snelle en uitstekende service voor een billijke prijs.

Joris Hagenbeek

Direct gereageerd. Probleem gelijk opgelost. Top!

Hetty Schouwink

In 1 woord super meer dan tevreden

Henk-Jan Koning

Het hemelwater-putje, bij mij achter het huis, liet het water na regenbuien niet meer vlot weglopen. Gisteren rond 13.00 uur gebeld. Ze zouden dezelfde dag tussen 15.00 uur en 18.00 uur langskomen. Even voor 15.00 uur waren ze er al! Na aardig wat gegraaf en gezoek bleek de verstopping in de gezamenlijke hemelwaterafvoer te zitten. De gezamenlijke hemelwaterafvoer bleek op het terrein en onder het huis van de buren te lopen... Gelukkig werkten de buren aan alle kanten mee. Vervolgens heeft de firma AAKO de boel (onder de woning van de buren) snel kunnen ontstoppen en was de klus uiteindelijk met een 1,5 a 2 uur geklaard. De professionaliteit, snelle werkwijze, en er echt tijd en moeite in willen steken om mijn probleem op te lossen vindt ik fantastisch! Ook de prijs viel me erg mee! Ik raad dit bedrijf daarom ten zeerste aan! Henk-Jan Koning - Hengelo

Anja

Zeer deskundig bedrijf. Zij pakken de ontstopping vakkundig en grondig aan. Zeer snelle service door vakmensen uitgevoerd. Zij begrijpen tenminste wat ontstoppen is !

O. bakker

Gebeld voor hulp bij werkzaamheden aan de riolering, waarna ik keurig te woord gestaan werd, uitgebreid en goed advies kreeg waarmee ik zelf aan de slag kon en vervolgens geen cent hoeven betalen. Zeer prettig om te weten dat er nog een echt eerlijke ondernemer in de buurt zit, een absolute aanrader dus!

Ph. Meier

Zeer tevreden over de wijze waarop het probleem opgelost is, deskundige vaklui en daarnaast erg plezierig in de omgang. Kan Aako bij een ieder aanbevelen!

Kornegoor

Jullie hebben er een klant bij! ***** voor de snelheid ***** voor de service ***** voor prijs/kwaliteit ***** Voor de inzet

Rob

Supersnelle service. Zondagavond gemaild, 's maandags stonden ze om 08.45 uur al voor de deur. En binnen een half uurtje hadden ze 18 jaar zeepresten uit onze afvoerbuizen verwijdert. Chapeau!

Jeroen

Binnen 15 minuten aanwezig en dat op zaterdag! Top service en top advies, volgende keer graag weer!

Erkan Kandemir

Ik ken Marcel nu al ruim 10 jaar. Naast mijn ontstopper is hij nu ook een goede vriend van me geworden. Hij is een erg sociale, vriendelijke en altijd behulpzame man. Hij en zijn crew (zonen) werken uiterst accuraat en leveren kwalitatief goed werk af. Ik kan Marcel omschrijven als een multiculturele wereldburger :) Ga zo door, groeten Erkan.

Ibs De Tulp

Fijn en serieus het probleem aangepakt. Goed aan de veiligheid van de leerlingen en volwassenen gedacht. Prettig overleg met een zeer deskundig iemand die precies weet hoe het aan te pakken. Zeker aan te raden!

A. Meijer

Snel aanwezig en de verstopping verholpen tegen een nette prijs. Zeer tevreden!

J. Verhoek

Ik ben helemaal tevreden. Medewerker kwam op tijd, beleefd en netjes. En mijn probleem is 100% verholpen.

Mooij

W. Brinkman

Zeer goede en deskundige service. Wij zijn zeer tevreden over de oplossing en kunnen ze iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt.

S. Dam Wichers

Snel en deskundig werk. Laten de boel netjes achter. Aan te raden.

Geerts

Goede snelle vriendelijke service

Fred Vink

Zondagochtend vroeg gebeld, er zouden 40 man biertjes komen drinken, riool liep niet weg. Om 9 kwam hij om 10 uur was het opgelost. Top service.

Frans Roescher

Zeer snelle en goede service zijn zeer tevreden.

Niek Meijer

Vandaag Aako Onstoppingsservice gebeld ivm verstopping afvoer,zeer snel en vakkundig opgelost, kan ze iedereen aanbevelen.

Leo Leeftink

Leo Huismeester bij het oude ROC gebouw waar een school en kleine ondernemingen inzitten . Is er een verstopping of een andere klus ,even bellen en Aako staat er zo, altijd snel ,goed en vriendelijk

A. Slagers

verstopping in de keuken. Mooi snel opgelost. Nogmaals bedankt voor de service.

Thomas Linderman

Ik had een verstopping . Dat is zeer goed, vakkundig,snel en precies verholpen ze waren zeer vriendelijk en klant en probleem gericht .Ze hebben het goede materiaal bij zich en het was met een poep en een scheet opgelost TOPPERS

L.ter Horst

Prima service

Willem de Vente

Super snelle service! Waarbij ze zeer snel werken en goed meedenken in vervolgoplossingen. En ook niet zitten op feit van alleen geld verdienen maar ook op leveren van service! volgende keer bel ik ze zeer zeker weer! Bedankt mannen!

Hjgtekiefte@gmail.com

Gebeld en snel geholpen met het ontstoppen van rioolwater

L. ten Harkel

De jongens van Aako zijn harde werkers die er voor gaan om de zaak op te lossen

HABO RIOOLTECHNIEK

Keurig volgens afspraak verstopping verholpen, flexibele dienstverlening, snelle en vakkundige uitvoering met prima ter zake kundige terugkoppeling. Bedankt !

Martin

Snel ter plekke, netjes werk geleverd en vakkundig het probleem opgelost, top!

de vries

Snel, vriendelijk en deskundig. Alle tijd om uitleg en advies te geven. De verstopping is voor een redelijke prijs verholpen. Écht een aanrader!

Bas

‘s ochtends gebeld, begin van de middag de verstopping alweer verholpen, ondanks dat de leidingen onder het huis lagen! Wij zijn erg tevreden met de (snelle) service!

Irvin

Super bedankt voor de belangeloze bemiddeling tussen de gemeente en ons. Top!

Astrid

Wij zijn erg tevreden; een snelle, correcte en professionele service. Mensen uit de praktijk die je het vel niet over de oren trekken. Hartelijk dank!

Karen

Geweldige service, vriendelijke en vakkundige mensen, die weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Super!

S. De Vries

Uw naam S. De Vries 17-11-2017 Hengelo Keukenafvoer verstopt en zeer snel verholpen. Zeer tevreden, s’avonds laat gebeld en s’morgens om 08:15 uur al aanwezig om het probleem op te lossen. Vakmanschap en niet te duur.

Bolweg

Super service en wat een ongelooflijk aardige kerels, Marcel en Rein-Jelle. Probleem super snel opgelost. 17-11-2017.

Niek Olyslager

Gebeld voor verstopte afvoer, snel en professioneel opgelost.

Marcelo Van Bommel

Hoi Marcel, bedankt dat je mijn verstopping snel kon verhelpen. Top service!

Peter

Voor het eerst AKO bij ons bedrijf gehad. Harde werkers. Zeer goed inzicht in problematiek. En problemen deskundig opgelost.Zeer graag tot de volgende keer als er weer iets verstopt zit.

Harm Terpstra

Marcel, bedankt voor de snelle en goede services. Super opgelost.

Martijn

Zeer zeer content over dit bedrijf! Bij me geweest aan de Palfijnstraat alles keurig geregeld... Tevens erg vriendelijk! Dus al met al fantastisch.

M. Nijenhuis

Hartelijk bedankt, snel en professioneel door een Hengelo's familiebedrijf de verstopping verholpen.

Gabriel

Gebeld met AAKO. Goeie tips gekregen. Klant staat voorop!

Roebersen

Gebeld in het weekend. De verstopping was snel verholpen. Het was een snelle en vriendelijke service. Wij kunnen nu weer lekker douchen. Nog hartelijk bedank.

William Lodewijks

Ontzettend tevreden, snel geholpen en prima service! Erg aardige mensen die voor je klaar staan. Prijs kwaliteit verhouding subliem.

Mw

Gebeld rond 1600, 16.20 was hij er al. Na de standaard behandelingen was de conclusie dat het ernstiger was en onder de vloer moest om gootsteen ontstopping op te lossen. Groot en professioneel gereedschap kwam eraan te pas. Om 1800 is hij vertrokken en de klant zeer happy achter gelaten ....en de prijs is echt 500% meegevallen. Voor mij nooit een ander meer dan aako. Dikke pluim!

Agnes

Gebeld i.v.m. een lekkende kraan. Goed bereikbaar, kwam netjes volgens afspraak. Heel eerlijk en goed advies gekregen! Zeer aan te raden!

Fam. Wolters

Vakman denkt met je mee. Ontstoppen was niet nodig. Probleem was al opgelost.

Peter Hulshorst

Gebeld voor een verstopte riolering, deze verstopping is snel verholpen door AAKO. Echter door ervaring van AAKO leek er iets niet te kloppen in de riolering dus is de inspectiecamera er bijgehaald.Hieruit bleek dat het glasvezelbedrijf de glasvezelkabel dwars door de rioleringsbuis heeft geschoten (gewoon pech uiteraard).AAKO heeft hier direct snel werk van gemaakt en contact opgenomen met het glasvezelbedrijf welke dezelfde middag nog alles heeft gerepareerd op hun kosten inclusief de ontstoppingskosten.Ik heb zelf niets hoeven te regelen of betalen, uitstekende service!

Anita Sieljes

Prima service. Hartstikke bedankt Marcel.

Fons Weber

Lekkage in riool werd er snel een noodreparatie uitgevoerd en kreeg een hint voor de verzekering. Marcel verder niet meer nodig, de verzekering regelt nu alles. Leuke man, die Marcel, met een leuke babbel.

Roy

Last van een verstopte afvoer in de keuken. Vriendelijk mensen die je snel en netjes helpen voor een nette prijs.Nogmaals dank voor jullie snelle en perfecte service!

Fam. Sanders

Al jaren maken wij gebruik van de dienstverlening van AAKO. De service laat zich kenmerken door een klant- en oplossingsgerichte benadering. Marcel is correct, doortastend, vriendelijk en zorgvuldig. Wederom heel veel dank voor het ontstoppen.

Marissa Casals

I highly recommend Marcel! Hij is betrouwbaar, efficient, vakkundig, en hij is altijd vriendelijk en vrolijk. Hij heeft mij een paar keer geholpen met mijn rioolering, verstopping, en reparatie van mijn toilet. En ik heb hierna nooit meer problemen mee gehad. Dank je wel!

Petra Koekoek

Op eerste kerstdag werden wij verrast met een grote verstopping, de garage liep onder met vieze rommel. Binnen een half uur was AAKO ontstoppingsservice ter plekke. Er werd direct schoongemaakt en gekeken waar het probleem zat. Om de verstopping op te heffen moest in de tuin gegraven worden en vond men de oorzaak van het probleem.Geweldig zoals het probleem werd opgelost en heel fijn dat dit met een vrolijk gezicht gebeurde ondanks het lastig vallen op deze eerste kerstdag. AAKO is definitief een aanrader!

Wim

Het water in de douche liep steeds langzamer weg tot het moment dat het stilstaand water werd met een snel rijzend peil. Natuurlijk heb ik ook allerlei ontstoppingsmiddelen gekocht en ben zelf aan de slag gegaan. Resultaat 0 en idem humeur. Op de gok AAKO gebeld en daar heb ik geen spijt van. Binnen een paar minuten was de verstopping verholpen en goede adviezen ontvangen.Ik had kalk op mijn tegels in de douche en dat heeft Marcel verholpen. Al met al ben ik zeer tevreden. Voor gerelateerde klussen zal ik Marcel om advies vragen en indien mogelijk vraag ik Marcel om de klus te klaren.Top Marcel,en bedankt.

Ton Leer

We hadden een redelijk groot probleem met een buis die los was in de keuken. Marcel heeft het samen met zijn zoon perfect opgelost. Een hoop bedrijven zouden het niet aanpakken. Marcel is vakkundig, vrolijk en vriendelijk.Nogmaals dank voor jullie perfecte service!

Anny Toonen

Uiterst kundige en snelle service. Geen 8 tot 5 mentaliteit. Ze werken snel, efficiënt en schoon! Daarbij ook nog eens een klantvriendelijk instelling, dus een echte aanrader als er eens iets verstopt zit.

Jet

Na een paar maand in de stank en al 4 zogenaamde specialisten gehad kwam eindelijk Marcel die gelijk het probleem zag en ging oplossen. Het werd een helse missie maar toch gevonden ( De afvoer van de keuken was los gegaan onder het huis en zat tussen 2 funderingen ) Na veel graafwerk enz heeft Marcel samen met zijn zoon de buis weer vast kunnen zetten!!! Zo blij dat het opgelost is en zo snel en vakkundig. Heb je wat met je riolering of lekkage van je afvoer .... Bel AAKO en het word gegarandeerdgelijk verholpen.EEN HEEEEELE DIKKE PLUIM VOOR MARCEL EN ZIJN ZOON.

Peggy

Op basis van de goede reviews AAKO ingeschakeld. Absoluut de hoogste beoordeling qua werkwijze, vriendelijkheid en prijs / kwaliteit verhouding! Hij heeft eerst de situatie beoordeeld (overlopen water wasmachine) en daarna de oorzaak van het probleem professioneel verholpen. Met dank voor zijn goede hulp, bevelen wij hem graag aan anderen aan!

Tom

Wij vermoedden verstopping en vanuit de "voorkomen is beter dan genezen" gedachte AAKO gebeld. Ze hebben een volledige riool inspectie uitgevoerd en een klein aantal verstoppingen en lekkages gevonden. Zeer vakkundig advies gekregen en vervolgens zijn de probleempunten direct aangepakt! Marcel heeft problemen en ellende, die je liever niet wil, voorkomen. Bedankt!

Peter Alink

Super snelle service, correcte manier van werken, netjes opgelost , superrrr.

Jenny

Super geholpen, korte lijnen en afspraken nagekomen. Betrouwbaar en super snel. Aanrader.

Bass Kroeske

Ik kan niet anders zeggen dan PRIMA! Probleem snel gevonden en vakkundig opgelost.Ook de prijs was goed. Bij een evt. volgend probleem bel ik weer AAKO!

Bas Kemerink

Super service! Onze zoon vond het nodig om een volledige wc rol afgewikkeld in de wc door te spoelen.... Dit ging niet zoals hij verwacht had want de boel zat flink verstopt. Ik heb gelijk gebeld en nog geen uur later was Aako al aan de deur. Vervolgens werd snel de plaats van de verstopping gevonden en nog geen kwartier later konden we het toilet weer gebruiken. Super!

Wouter

Harde werkers snel en veel ervaring. Fijn om mee samen te werken. Is een aanrader.

Jan Platvoet

Als ik problemen met riool of waterafvoer ben ik al jaren klant van AAKO en hebben altijd vlot werk geleverd.Zo ook vandaag met waterafvoer van wastafel.Klasse heren het werkt weer als nieuw.

Fam. De Vries

Uitstekende service. We zijn snel en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs. Echt een aanrader!

Van Kleef

Super snel vakkundig geholpenPrijs was netjes. Aanrader

Maartje De Boer

Prima geholpen door Marcel bij hardnekkige stankklachten. Het was een ware zoektocht om de oorzaak te vinden, maar Marcel gaf niet op en bleef zoeken. Gelukkig wist hij de oorzaak te achterhalen en heeft hij het probleem opgelost.

J. van Dam

Vlot geholpen.

Jansen

Vriendelijk bedrijf levert goed werk maakt de bestrating er weer keurig in. Graag aanbevolen.

J. Rorije

Snel en vakkundig geholpen door vriendelijke mensen.Een aanrader bij problemen met de afvoer.

Miranda Beuzel

Verzinkput verstopt, dacht dat de afwasmachine kapot was. 1 telefoontje en AAko heeft het probleem opgelost!! heel erg fijn, zo vlak voor het weekend. Scheelt weer een nieuwe afwasmachine kopen, erg blij mee.